Em menjo la vida en comptes de gaudir-la?

EM MENJO LA VIDA EN COMPTES DE GAUDIR-LA? A GIRONA


Des de NutriClínica Doctora Costa t’oferim, ja a partir d’aquest mes d’abril, un cicle de 6 tallers pràctics dins l’àmbit de la Psicologia, dirigits a persones que actualment estan seguint dietes pel control de pes, o bé ho feren en el passat; i que al llarg d’aquest procés i assolit l’objectiu del pes saludable, desitgin mantenir una relació saludable amb l’alimentació, la seva imatge corporal i amb si mateixes.

Els tallers seran impartits per Marta Torra Llorens i Eva Campos Navarro (ambdues psicòlogues), especialitzades en trastorns de la conducta alimentària, ansietat, i coaching aplicat.

En els tallers s’aprendran estratègies psicològiques senzilles i eficaces per a canviar tot allò que cal ser modificat per a assolir l’objectiu desitjat. No es tracta de tallers plens d’hipòtesis, ni teories; sinó molt pràctics, en els quals es treballarà individualment i en grup, es realitzaran exercicis, es discutiran casos pràctics i s’anirà creant la pròpia caixa d’eines per a poder seguir treballant-la, al ritme individual, acabat el taller. Per aquest motiu, es faran grups molt reduïts, perquè els/les assistents se sentin còmodes, a més de poder aprofitar al màxim les sessions.

AQUESTS TALLERS PRETENEN SER UN RECOLZAMENT PSICOLÒGICAMENT AL PROCÉS D'APRIMAMENT, COL·LATERAL AL SEGUIMENT D'UNA PAUTA D'ALIMENTACIÓ I A LA REALITZACIÓ D'EXERCICI FÍSIC REGULAR, I AJUDAR A ASSOLIR EL MÉS DIFÍCIL: UN COP ARRIBAT AL PES SALUDABLE, EL SEU MANTENIMENT A LLARG TERMINI.

Els diferents mòduls es duran a terme a setmanes diferents i, així doncs, es pot assistir a tots d’ells, o bé només a un, dos, tres, quatre o cinc, sense ser requisit haver assistir a la resta.

Els diferents mòduls calendaritzats actualment, per a realitzar-se a Girona província, a la nostra clínica nutricional, són els següents (fent un clic a sobre del nom del taller accediràs a informació sobre objectius i continguts de cadascun):
26 i 27 d’Abril
¿Qué me pasa? (10 horas), amb Eva Campos Navarro
24 i 25 de Maig
La ansiedad, ¿excusa o realidad? (10 horas), amb Marta Torra Llorens
28 i 29 de Juny
¡Cómo pesan mis emociones! (10 horas), amb Eva Campos Navarro
12 i 13 de Juliol
¿Cómo nos vemos? (10 horas), amb Marta Torra Llorens
A determinar
A determinar

En allò relatiu a preus, existeix una promoció atenent al nombre de mòduls o tallers als quals s’assistiran, i també la variant de pagament fraccionat en cas que interessin 2 o més tallers:
·         1 mòdul: 250 €
·         2 mòduls: 400 €
·         3 mòduls: 600 €
·         4 mòduls:  800 €
·         5 mòduls: 950 € i es regala el sisè mòdul

Per a més informació dels tallers i/o assistir-hi, és necessari posar-se en contacte via telefònica: 655 329 009 o 600 594 344 o, si ho prefereixes, per correu electrònic a info@nutriclinica.esinfo@soymaslistaqueelhambre.com o mtorrallorens@yahoo.com, informant al mail del nom i cognoms i donant un telèfon de contacte.

Per a formalitzar la reserva s’ha d’abonar el 10% del cost total, mitjançant transferència bancària, sent necessari que el 100% del preu final sigui abonat 5 dies abans de la data del taller en el qual s’assisteixi (és a dir, si es comença el divendres, el dilluns de la mateixa setmana és la data límit pel pagament). No haver-ho fet, suposa la pèrdua de la plaça d’assistència.

Si es desitja cancel·lar la reserva, cal que es comuniqui per correu electrònic amb un mínim de 5 dies d’antelació, per a optar a la devolució de la reserva.

Per a cada taller, les places són limitades.

Comentaris

Entrades populars